Om mig

Om mig

Jag heter Charlotta och arbetar som spiritualistiskt medium sedan våren 2017 efter att jag gått en tvåårig mediumutbildning hos MariaTherese Bohman Agerhill. Jag har alltid varit intresserad av det andliga och var nyfiken på det länge innan jag gjorde slag i sak och gick en utbildning. Efter den utbildningen har jag gått flera kurser både här i Sverige och i England på Arthur Findley College.


För mig är det otroligt fint att kunna få ta del av dessa fantastiska möten mellan oss som befinner sig här på jorden och de nära och kära som finns på andra sidan. De vill komma och visa att de fortfarande är med oss, att de vill hjälpa oss på vår väg genom livet och för att visa att livet går vidare efter livet


Under min mediumutbildning blev jag även nyfiken på andlig healig och gick en utbildning

2016 hos MariaTherese Bohman Agerhill och Ulf Bohman


Diplomerad tarotläggare blev jag 2017 och tycker att det är ett fantastiskt hjälpmedel. Även den kursen gick jag hos MariaTherese Bohman Agerhill.


2019 gick jag även en kurs i Shamansk healing hos MariaTherese Bohman Agerhill


Jag har även gått som lärarassistent under en tvåårig mediumutbildning hos  MariaTherese Bohman Agerhill och efter det har jag startat mina egna utvecklingscirklar.


Jag har även gått  kurser för Libby Clark, Jane Lyzell, Camilla Elfving, Moira Hawkins, Mandy Smith, Gordon Smith och Mia Ottosson.Välkomna!Innehar F-skattsedel